Поділюся рецептом приготування пшеничного хліба.
Смачний і корисний пшеничний хліб виходить з використанням бездріжджовий закваски. Для випічки цього хліба використовується тільки пшеничне борошно, закваска для хліба, сіль і вода.
Ніяких розпушувачів або покращувачів. Повністю натуральний продукт. Тому такий хліб довго залишається свіжим.
Інгредієнти
- Закваска -240 грам ( 6 столових ложок)
- Борошно пшеничне - 600 грам
- Вода - 300 мл .
- Сіль кухонна - 12 грам солі ( 2 чайних ложки)
Спосіб приготування
- Замісити тісто вручну або в хлібопічці
- Викласти готове тісто у форму для випічки і відправити на расстойку в духовку на 6-8 годин
- Випікати при температурі 200 градусів протягом 45 хвилин.
Комментариев нет:
Отправить комментарий