понедельник, 11 ноября 2013 г.

Пшеничний хліб на заквасці.

Поділюся рецептом приготування пшеничного хліба.
Смачний і корисний пшеничний хліб виходить з використанням бездріжджовий закваски. Для випічки цього хліба використовується тільки пшеничне борошно, закваска для хліба, сіль і вода.
Ніяких розпушувачів або покращувачів. Повністю натуральний продукт. Тому такий хліб довго залишається свіжим.

Інгредієнти
  • Закваска -240 грам ( 6 столових ложок)
  • Борошно пшеничне - 600 грам
  • Вода - 300 мл .
  • Сіль кухонна - 12 грам солі ( 2 чайних ложки)

Спосіб приготування
  1. Замісити тісто вручну або в хлібопічці
  2. Викласти готове тісто у форму для випічки і відправити на расстойку в духовку на 6-8 годин
  3. Випікати при температурі 200 градусів протягом 45 хвилин.

Комментариев нет:

Отправить комментарий